search

Bai Mu Dan

18,97 €
Su PVM

Bai Mu Dan – tai aukštos kokybės baltoji arbata kilusi iš Fujian provincijos, Kinijos.

 

Porcijos dydis: 2 – 3g.

Užpilti 150 ml apie 8590 temperatūros vandens, palaikyti 3 5 min.

Šaltai arbatai: 2 – 3 g arbatžolių, 150ml vandens, 6 – 8 valandas palaikyti šaldytuve ir tada arbata bus paruošta.

Svoris
Kiekis
Turime sandėlyje.

Arbatos paruošimas: 

Porcijos dydis: 2 – 3g.

Užpilti 150 ml apie 8590 temperatūros vandens, palaikyti 3 5 min.
Šaltai arbatai: 2 – 3 g arbatžolių, 150ml vandens, 6 – 8 valandas palaikyti šaldytuve ir tada arbata bus paruošta.

 

„Bai Mu Dan“ (白牡丹) yra klasikinė baltoji arbata, gaunama tiesiai iš Fujian provincijos. Arbata auginama visiškai ekologiškame sode 800–900 m aukštyje. Ši arbata turi įvairios spalvos ir dydžio lapus, kurie nuskinami naudojant „dviejų lapų ir vieno pumpuro“ skynimo principą. Lapai suteikia švelnų skonį, pasižymi įvairiausiomis natomis.

 

Arbatos pavadinimas „Bai Mu Dan“ (白牡丹) verčiamas kaip „baltasis bijūnas“. Tikslus šio pavadinimo motyvas nėra aiškus, nors kartais sakoma, kad šios rūšies arbata turėtų turėti aromatą, primenantį baltojo bijūno žiedo aromatą.

 

Šios baltosios arbatos lapas pasižymi įvairiomis spalvomis, kurias lemia lapų nudžiovinimas ir jų oksidavimas. Lapai yra gana smailūs, su sidabriniais pumpurais ir didesniais tamsesniais lapais. Tai yra tipiška arbatos išvaizda, kuri atitinka šios arbatos lapų standartą „du lapai ir vienas pumpuras“ ir kai yra apdorojama, didelis kiekis lapų lieka nepakitęs. „Bai Mu Dan“  turi šviesiai auksinę spalvą ir saldų, beveik į medų panašų aromatą su medienos kvapu. Be abejo, šioje arbatoje yra nepriekaištingas vaisių akcentas, kuris taip pat derinamas su nepakartojamomis medžio natomis, kad derinys būtų dar malonesnis. Puikus medaus ir saldžiųjų vaisių poskonis išlieka ilgai.

 

 

 

Z2
4 Prekės